ich-zapfe

Termostat for tørrkjøler, +1 °C til +11 °C


Artikkelnummer 452458

Produsent: ich-zapfe


* Inkl. MVA eks. forsendelse

Termostat for tørrkjøler, +1 °C til +11 °C

Termostaten for tørrkjøleblokker og plug-and-play-enheter med tørrkjøleblokk er den ideelle løsningen for å få drikkene dine til den perfekte temperaturen. Spesielt utviklet for de krevende kravene i restaurant- og barkategorien, er denne termostaten et uunnværlig verktøy for å sikre kvaliteten på drikkene dine.

Egenskaper i oversikt:

  • Presis termostat for tørrkjøleblokker og plug-and-play-enheter med tørrkjøleblokk
  • Temperaturområde fra +1°C til +11°C for individuelle kjølebehov
  • Kompatibel med K 14-Po142-000 kabinett: Lengde 5,5 cm x Bredde 3 cm x Dybde: 2,5 cm
  • Kabellengde på generøse 1,20 m for fleksibel installasjon

Denne kvalitetstermostaten kjennetegnes av sin enkle bruk og kan enkelt kobles til tørrkjøleblokker eller plug-and-play-enheter. Den generøse kabellengden på 1,20 m muliggjør fleksibel plassering, slik at du kan installere termostaten akkurat der den er mest effektiv.

Med et imponerende temperaturområde fra +1°C til +11°C har du full kontroll over kjølingen av drikkene dine. Glem overoppheting eller unødvendig overkjøling – denne termostaten sørger for at drikkene dine alltid serveres ved optimal drikketemperatur.

Termostaten for tørrkjøleblokker og plug-and-play-enheter med tørrkjøleblokk er en garanti for fornøyde kunder. Kvaliteten på drikkene dine forblir konsekvent høy, og du kan stole på problemfri drift. Invester nå i dette avgjørende tilbehøret og øk gjestenes tilfredshet bærekraftig.

Takket være kompatibiliteten med K 14-Po142-000 kabinettet, med dimensjonene Lengde 5,5 cm x Bredde 3 cm x Dybde 2,5 cm, passer termostaten sømløst inn i din eksisterende apparatinfrastruktur. Den enkle integrasjonen gjør at du raskt kan dra nytte av fordelene med denne termostaten.

Den presise temperaturkontrollen denne termostaten gir, sikrer ikke bare optimal drikkvalitet, men bidrar også til energieffektivitet. Ved å unngå overdreven kjøling eller oppvarming, sparer du energikostnader og minimerer din økologiske fotavtrykk.

Dra nytte av forbedret effektivitet i restaurant- eller barkategorien din. Termostaten +1°C til +11°C muliggjør ikke bare den perfekte drikketemperaturen, men også en problemfri drift i virksomheten din. Ikke gå glipp av sjansen til å løfte tilbudet ditt til et nytt nivå – bestill termostaten din i dag!

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: